Vezi cos Comanda
Stoc epuizat EVALUARE NATIONALA 2016. MATEMATICA

Pregătirea elevilor la matematică, atât în clasă, cât şi în vederea susţinerii unor examene şi concursuri, trebuie să se realizeze permanent, ritmic şi să se bazeze nu numai pe manualele şcolare, dar şi pe alte auxiliare care conţin teste structurate în conformitate cu cele propuse de Ministerul Educaţiei Naţionale, cu respectarea programei şcolare.

Această carte se adresează elevilor din clasa a VIII-a care se pregătesc pentru examenul de Evaluare Naţională.

Varietatea subiectelor oferă elevilor o ocazie în plus de a-şi testa cunoştinţele acumulate pe parcursul celor patru ani de gimnaziu, comparând propria abordare şi rezolvare a testelor cu soluţiile oferite la finalul culegerii de faţă.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

EVALUARE NATIONALA 2016. MATEMATICA

  • 12.90Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Cristina Timofte Irina Capraru Mihaela Cianga Ioana Constantinescu
Colectie Evaluare Nationala
Editura Corint
Limba romana
Numar pagini 240
Stare foarte buna