Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Evolutia speciilor
Evolutia speciilor este o carte intocmita de Nichifor Ceapoiu, cu figuri si ilustratii in text. Transformarea maeriei vii este unul dintre fenomenele cele mai uimitoare ale naturii. Ea imbraca formele cele mai variate pe care mintea omului abia poate sa le cuprinda si sa le inteleaga. Scopul ei este unul singur: adaptarea la mediul ambiant a milioanelor de fiinte fara de care nu este posibila viata.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Evolutia speciilor

  • 47.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Nichifor Ceapoiu
An publicare 1980
Editura Academiei R.S.R.
Limba romana
Numar pagini 288
Stare foarte buna