Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Exercices de grammaire francaise
L'ouvrage Exercices de grammaire francaise - niveau intermediaire et avance - est ecrit par Doina Zamfir, Jan Goes. Du sommaire du livre: LE substantif, La morphologie nominale, L'adjectif et l'adverbe, Le pronom relatif, Vocabulaire, Exercices de traduction et de syntaxe, Les paronymes, L'accord en francais moderne.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Exercices de grammaire francaise

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Doina Zamfir Jan Goes
An publicare 2004
Editura Sitech
Limba romana
Numar pagini 96
Stare foarte buna