Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Farmacia naturii Vol.II (1977)
Atentie, lucrarea Farmacia naturii Vol.II (1977) are coperta fata patata, deteriorata, conform poza. Interior bun cu numeroase figuri si ilustratii color si alb-negru. In acest al doilea volum se continua descrierea sistematica a principalelor specii medicinale incepand cu familia Plumbaginacee si incheind cu Araceae. S-a urmat, la fel ca si in primul volum, clasificarea plantelor dupa criteriile adoptate de Flora RSR aparuta la Academia RSR.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Farmacia naturii Vol.II (1977)

  • 61.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Florentin Craciun Ovidiu Bojor Mircea Alexan
An publicare 1977
Editura Ceres
Limba romana
Numar pagini 333
Stare satisfacatoare