Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Farmacologie. Teste de evaluare
Farmacologie. Teste de evaluare este un material de Valentin Stroescu - editie revizuita. Autorii, coordonati de prof. univ. dr. doc. Valentin Stroescu, sunt cadre didactice la UMF Carol Davila din capitala. Prin aceasta lucrare, acestia ofera un ghid pretios pentru pregatirea examenelor si totodata o posibilitate de verificare a cunostintelor. Au fost incluse toate tipurile de teste pentru examenele de tip grila, avand un grad mare de dificultate si respectand structura materiei studiate la cursul de farmacologie.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Farmacologie. Teste de evaluare

  • 49.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Valentin Stroescu
An publicare 1998
Editura All
Limba romana
Numar pagini 208
Stare foarte buna