Vezi cos Comanda
-50% Felis Margarita
Toată noaptea visase că se află la o nuntă. Asta nici nu-i chiar aşa de rău, ar zice oricare dintre noi, numai că maiorul Vaida era de altă părere. Nu pentru că ar fi fost el ursuz din fire, sau picioarele n-ar mai fi vrut să-l asculte. …”
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Felis Margarita

  • 5.90Lei
  • 2.95Lei

Disponibilitate: In stoc


Autor Ioan Iancu
Editura Facla
Limba romana
Numar pagini 313
Stare buna