Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Figuri bizantine (Socec)
Figuri bizantine (Socec) este o carte de Charles Diehl, editie hard-cover, traducere in romaneste de Ileana Zara. Din sumar: Vieata unei imparatese in Bizant, O familie burgeza in Bizant, Ana Delassena, Bizantul in vremea cruciatelor, Un poet de curte, Athenais, Teofana, Printese din Occident la Curtea Comnenilor si Paleologilor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Figuri bizantine (Socec)

  • 46.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Charles Diehl
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 494
Stare buna