Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Filosofia cuvantului si a naravurilor (cu dedicatie)
Filosofia cuvantului si a naravurilor (cu dedicatie) este o excelenta lucrare elaborata de Johann Gotlieb Heineccius. O editie critica, studiu introductiv, note si comentarii de , cel caruia ii apartine si dedicatia. Talmacire in romaneste de Eufrosin Poteca. Lucrarea reprezinta primul curs de filosofie tinut in limba romana la scoala de la Sf. Sava. Volumul de fata reproduce lucrarea filosofului iluminist germen tiparita in latineste la Amsterdam cu titlul Elementa philosophiae rationaleilis et moralis, in anul 1729, talmacita in greceste de banul Grigorie Brancoveanu si tiparita de Neofit Duca la Viena in 1808.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Filosofia cuvantului si a naravurilor (cu dedicatie)

  • 59.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Johann Gotlieb Heineccius
An publicare 2006
Editura Aius
Limba romana
Numar pagini 443
Stare foarte buna