Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Filosofia drepturilor omului (cu dedicatie)
Cartea Filosofia drepturilor omului (cu dedicatie) contine dedicatia autorului, Gheorghe Danisor. Lucrarea incearca sa realizeze o departajare intre conceptul de Drept si cel de drepturi. Punerea in evidenta a diferentei dintre cele 2 concepte conduce la concluzii pertinente cu privire la destinul Dreptului natural si ascensiunea Drepturilor omului in detrimentul acestuia. Cartea pledeaza pentru echilibrul intre justitie si libertate si incearca sa se conformeze maximei incarcate de semnificatii: "libertate pentru fiecare si justitie pentru toti".
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Filosofia drepturilor omului (cu dedicatie)

  • 32.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Gheorghe Danisor
An publicare 2011
Editura Universul Juridic
Limba romana
Numar pagini 254
Stare foarte buna