Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fitoterapie traditionala si moderna

 Editia a treia revizuita si adaugita. Din sumarul cartii "Fitoterapie traditionala si moderna" de Ovidiu Bojor si Octavian Popescu: Fitoterapia in bolile aparatului digestiv; Fitoterapia si alte terapii naturale; Medicamente miraculoase obtinute din plante; Fitoterapia aparatului uro-genital; Fitoterapia sistemului nervos. Colectia "Sanatate pentru toti", nr. 2.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fitoterapie traditionala si moderna

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ovidiu Bojor si Octavian Popescu
An publicare 2003
Colectie Sanatate pentru toti
Editura Fiat Lux
Limba Romana
Numar pagini 458
Stare Foarte buna