Vezi cos Comanda
-50% Fiu de nobili - Nuvele

Prefata de Dan Velea

"Gratie premiului Nobel, acest viguros creator, incatusat in stramtele granite ale limbii poloneze, a devenit cunoscut in toata lumea civilizata, iar operele lui, si  mai cu seama incomparabila-i epopee taraneasca, tradusa in mai toate limbile, a intrat aievea in patrimoniul literaturii omenirii." (Liviu Rebreanu - 1935)


E drept!

Intr-o zi

De lucru!

Franek

Fiu de nobili ...s.a.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fiu de nobili - Nuvele

  • 9.90Lei
  • 4.95Lei

Disponibilitate: In stoc


Autor Wladyslaw Reymont
Colectie Biblioteca pentru toti
Editura Pentru Literatura
Limba romana
Numar pagini 415
Stare foarte buna