Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fizica clasa a X-a. Teorie si probleme
Fizica clasa a X-a. Teorie si probleme este un material didactic elaborat de Vasile Antoni, Aurelia Daniela Florian. Lucrarea este conceputa in conformitate cu curriculumul scolar pentru fizica, clasa a X-a, aprobata cu Ord. Min.5086 din 15.12.1999. Cartea este structurata pe tri capitole, care contin breviar, probleme, solutii si indicatii la probleme. In cadrul fiecarui capitol sunt prezentate probleme recapitulative si solutiile si indicatiile aferente acestora.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fizica clasa a X-a. Teorie si probleme

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Vasile Antoni Aurelia Daniela Florian
An publicare 2001
Editura MJM
Limba romana
Numar pagini 157
Stare foarte buna