Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fizica II (Teorie si aplicatii)
Lucrarea lui Mihai F. Ralea, Fizica II (Teorie si aplicatii), are coperta brosata si este aparuta la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Cuprinde, printre altele: Mecanica analitica - aplicatii, Spatiul fazic - teorema lui Liouville, Pendulul elastic, Unde mecanice, Presiunea sonora, Relatia entropie-informatie, Efectul fotoelectric, Coeficientii calorici.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fizica II (Teorie si aplicatii)

  • 31.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihai F. Ralea
An publicare 2000
Editura U.P.B.
Limba romana
Numar pagini 273
Stare buna