Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fizica Vol.II (Ion M. Popescu)
Din sumarul lucrarii Fizica Vol.II (Ion M. Popescu): Criza fizicii clasice, Legea lui Kirchhoff, Formula lui Wien, Surse de lumina, Pirometria optica, Efectul fotoelectric, Mecanica cuantica, Ipoteza lui de Broglie, Efectula Auger, Spectroscopie optica, Formalismul lui Heisenberg, Particula libera, Metoda Schroedinger.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fizica Vol.II (Ion M. Popescu)

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion M. Popescu
An publicare 1983
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 667
Stare satisfacatoare