Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Focul (Gabriele D'Annunzio)

Cu cartea Focul, aparuta in 1900, scriitorul italian G. D'Annunzio a dat una dintre marturiile cele mai fidele ale inzestrarii sale nemaipomenite. Un fragment autobiografic, iubirea dintre poet si celebra tragediana Eleonora Duse, devine nucleul narativ al romanului, desfasurat in somptuoase volute lirice pe fundalul unei Venetii transfigurate baroc .

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Focul (Gabriele D'Annunzio)

  • 9.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Gabriele D'Annunzio
An publicare 2004
Colectie Clasicii literaturii universale Leda
Editura Leda
Limba Romana
Numar pagini 304
Stare Foarte buna