Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Focul (Mihail Dragomirescu)
Focul (Mihail Dragomirescu) este cel de-al doilea roman din Epopeia Romana Copilul cu trei degete de aur. Mihail Dragomirescu, estetician, teoretician si critic literar roman, a urmat studiile liceale la Liceul Gh. Lazar si la Colegiul Sf. Sava din capitala. In anul 1906 devine profesor titular la catedra de literatura romana a Facultatii de Litere si Filosofie din Bucuresti.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Focul (Mihail Dragomirescu)

  • 37.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihail Dragomirescu
An publicare 1934
Editura Cugetarea
Limba romana
Numar pagini 264
Stare buna