Vezi cos Comanda
-50% Fuga spre nord

Scris in exil, romanul Fuga spre nord (publicat in 1934) ar putea fi povestea de dragoste dintre o tanara germana aflata in exil si un aristocrat finlandez - dar, asa cum arata autorul insusi, aici "se mai adauga ceva, ceva ce arunca lumini si umbre, deranjeaza si potenteaza in acelasi timp desfasurarea destinului individual. Aici se adauga: imperativul zilei. Daca acesta nu s-ar manifesta mereu in cartea mea nici n-as mai indrazni sa o numesc interesanta."

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fuga spre nord

  • 5.90Lei
  • 2.95Lei

Disponibilitate: In stoc


Autor Klaus Mann
Colectie Globus
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 285
Stare foarte buna