Vezi cos Comanda
Fundamente ale didacticii scolare

Tratarea diverselor aspecte ale procesului de invatamant ofera sugestii semnificative pentru activitatea practica, pentru perfectionarea procesului de invatamant din scoala romaneasca, impunandu-se nu prin recomandari de ordin general, ci prin norme care rezulta si se impun in mod implicit prin temeiul argumentarii.

Din cuprins:

Procesul de invatamant - obiect de studiu al didacticii

Comunicare si didactica

Invatarea scolara

Evaluarea in procesul de invatamant si in educatie

Continutul procesului de inavatamant

Metode de invatamant

Obiectivele pedagogice ...s.a.

 

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fundamente ale didacticii scolare

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Constantin Postelnicu
Colectie Educatia - 2000
Editura Aramis
Limba romana
Numar pagini 368
Stare foarte buna