Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Galanterii pentru dame frivole
Galanterii pentru dame frivole este o carte politista de San-Antonio, versiune romaneasca de Matilda Banu si George Anania. " Ei da, chiar asa, trebuie sa fiu de acord. Dimineata devreme, fara pic de cafea si cornuri in ghiozdan, e greu de incasat asa ceva. Tine-te bine, nataraule, ca te ia vantul! Intr-adevar, privirii mele i se ofera un torurat. Se afla in cada, in picioare, fiindca incheietura unei maini i-a fost legata de o teava cu ajutorul unei perechi de catuse, ca de un belciug incastrat in zid. Iti imaginezi tabloul?..."
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Galanterii pentru dame frivole

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor San-Antonio
An publicare 1993
Editura Forum
Limba romana
Numar pagini 223
Stare buna