Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Geneza moderna a ideii nationale - psihologie etnica si identitate romaneasca (cu dedicatie)
Lucrarea de fata, Geneza moderna a ideii nationale - psihologie etnica si identitate romaneasca (cu dedicatie), contine dedicatia autorului, Constantin Schifirnet. Cea mai mare parte a studiilor din acest volum au fost initial studii introductive din colectia Ethnos, iar cel intitulat O sinteza a gandirii lui C. R. Motru a constituit studiul introductiv la lucrarea Timp si Destin. - alte doua studii aparand in reviste academice.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Geneza moderna a ideii nationale - psihologie etnica si identitate romaneasca (cu dedicatie)

  • 74.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Constantin Schifirnet
An publicare 2001
Editura Albatros
Limba romana
Numar pagini 634
Stare foarte buna