Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Geometrie plana in gimnaziu si liceu
Lucrarea lui Ion Vartopeanu, Geometrie plana - Tipuri de probleme, teste si metode de rezolvare, isi propune sa prezinte cele mai utilizate metode de rezolvare pentru fiecare tip de problema de geometrie plana considerat, acestea fiind ilustrate printr-un numar corespunzator de probleme selectate. Problemele de geometrie sunt atat de variate, incat nu se pot da indicatii generale pentru rezolvarea lor, dificultatile principale constand in caracterul lor nonstandard.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Geometrie plana in gimnaziu si liceu

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion Vartopeanu
An publicare 1999
Editura Sitech
Limba romana
Numar pagini 310
Stare foarte buna