Vezi cos Comanda
Stoc epuizat George Stephanescu (viata in imagini)
Cartea biografica George Stephanescu (viata in imagini) contine numeroase fotografii in afara textului. In persoana lui Stephanescu, ca de altfel in intreaga intelectualitate din acea epoca, activitatea pe plan cultural se impletea strans cu lupta pentru trezirea avantului patriotic, pentru independenta nationala a tarii. Evenimentele din preajma anului 1877, in care Romania si-a cucerit independenta nationala, au stimulat, alaturi de celelalte arte, si creatia literara din acea vreme.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

George Stephanescu (viata in imagini)

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Gabriel Stephanescu
An publicare 1962
Editura Muzicala a U.C. din R.P.R.
Limba romana
Numar pagini 40
Stare foarte buna