Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama
Un ghid complet pentru femeile care doresc să rămână însărcinate. Conține aspectele medicale, sociale, psihologice și sexuale ale unei astfel de încercări și este relatată cu umor și compasiune, în stilul unei discuții cu o bună prietenă care a trecut prin toate acestea. Analizând cantitatea imensă de informații - uneori contradictorii, frecvent alarmiste și adeseori descurajante - culese de pe internet, de la rude și prietene, și din cărți, autoarea ne dă o veste bună: lucrurile nu sunt atât de stresante cum par să fie.

Pornind de la ultimele studii din domeniu, cartea abordează problemele esențiale legate de sarcină:
• cum să te pregătești fizic și mental când vrei să rămâi însărcinată,
• cum să discuți cu rudele, prietenii și partenerul tău și
• cum să treci peste marea tristețe a unei pierderi de sarcină spontane.

De asemenea, afli:
• cum să știi când ai ovulație, când să faci sex,
• cum să-ți programezi sarcina,
• cum să-ți maximizezi șansele de a rămâne gravidă,
• cum să determini proba-bilitatea de a avea băiat sau fată
• care este cea mai bună dietă prenatală.

Ce e adevărat și ce e fals în toate aspectele încercării de a deveni mamă, de la perioada optimă pentru sex, la problemele legate de stres și la alegerea unei alimentații care să ducă la creșterea fertilității… și nu numai atât!

„Această carte este exactă, liniștitoare și foarte amuzantă! O recomand călduros!"
Dr. Christiane Northrup, obstetrician ginecolog, autoare a cărților Women’s Bodies, Women’s Wisdom și The Wisdom of Menopause

DR. JEAN M. TWENGE este profesor de psihologie la Universitatea din San Diego, autoare a bestsellerului Generation Me și coautoare a cărții The Narcissism Epidemic. Articolele ei de cercetare au apărut în Time, USA TODAY, The New York Times și The Washington Post și a fost prezentată în show-urile de televiziune Today și Dateline precum și în emisiunea All Things Considered de la Postul Național de Radio.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama

  • 9.90Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Jean M. Twenge
Colectie Citeste sanatos
Editura Lifestyle
Limba romana
Numar pagini 256
Stare excelenta