Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ghidul managerului eficient Vol.I
Lucrarea Ghidul managerului eficient Vol.I, de O. Nicolescu, E. Burdus, I. Hidegcuti, este un indrumar metodologic de neinlocuit pentru infiintarea si functionarea eficienta a societatilor comerciale si a firmelor particulare. Cartea cuprinde elemente de noutate absoluta pentru Romania: un ansamblu de metodologii de reproiectare a sistemului de management al intreprinderii si a principalelor sale componente - structura organizatorica, sistemul informational, precum si reliefarea principalelor tendinte in managementul mondial.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ghidul managerului eficient Vol.I

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor O. Nicolescu E. Burdus I. Hidegcuti
An publicare 1993
Editura Tehnica
Limba romana
Numar pagini 159
Stare foarte buna