Vezi cos Comanda
-30% Stoc epuizat Gradina noastra de legume
Gradina noastra de legume este o lucrare elaborata de M. Vladut, Serban Popa, ce se adreseaza in primul rand gradinarilor amatori aflati la inceputul carierei, dar oferind informatii de ultima ora si celor ce practica de o viata aceasta straveche ocupatie. Din sumar: Conditii climatice, Capitalul funciar, Imprejmuirea gradinii, Ingrasarea pamantului, Legume pastaioase, Capsunul, Legume bulbifere, Rotatia in cultura legumelor, Rasadnitele, Tarhonul, Leusteanul.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Gradina noastra de legume

  • 22.00Lei
  • 15.40Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor M. Vladut Serban Popa
An publicare 1999
Editura M.A.S.T.
Limba romana
Numar pagini 158
Stare buna