Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Graziella (A. de Lamartine, 1908)
Romanul Graziella (A. de Lamartine, 1908) face parte din colectia BPT veche, o traducere de Margareta Georgescu Delahusi. Editia princeps a cartii a aparut in anul 1849. Cartea nu are coperta fata! Lamartine, unul dintre initiatorii poeziei romantice franceze, a scris o poezie a emotiilor delicate, spiritualizate, remarcabila prin lirismul melancolic si contemplativ, gratie aspiratiei nostalgice spre timpul trecut, retrairea elegiaca a iubirii, consonanta dintre natura si starea sufleteasca a eului liric.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Graziella (A. de Lamartine, 1908)

  • 24.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor A. de Lamartine
An publicare 1908
Colectie B.P.T.
Editura Alcalay
Limba romana
Numar pagini 205
Stare satisfacatoare