Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Hrana vietii. Retete biblice de tratamente naturiste (Samizdat)
Hrana vietii. Retete biblice de tratamente naturiste (Samizdat) este o lucrare scrisa de Mihai Petrovici. Oamenii au cautat in Biblie calauzirea si tamaduirea spirituala, insa putini stiu ca Biblia contine si lectii importante pentru sanatatea fizica. Cartea de fata, Hrana Vietii - Retete biblice de tratamente naturiste, reuneste agenti terapeutici din toate cartile Bibliei - grane, struguri, untdelemn de masline, smochine, paducel, aloi, vin rosu- explicandu-le folosirea pentru tratarea a sute de boli comune, de la artrita si dureri de cap, pana la problemele cardiace si digestive. Reunind experiente in realitate cu rezultate ale cercetarilor stiintifice, aceasra carte captivanta este pe cat de bogata in informatii, pe atat de fascinanta ca lectura.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Hrana vietii. Retete biblice de tratamente naturiste (Samizdat)

  • 61.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihai Petrovici
Editura Samizdat
Limba romana
Numar pagini 278
Stare foarte buna