Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Idei utile in gradina
Idei utile in gradina, o carte foarte utila, bogat ilustrata, de Andrew Mikolajski, titlu original: The busy gardener's problem solver. Din sumar: Imbunatatirea solului, Grija pentru plante, Mulcirea, Crescatoria de viermi, Peluze cu flori, Pavajul, Cheresteaua, Garduri vii, Plante agatatoare, Stalpi si sfori, Efecte speciale, copaci, Tipuri de ghivece, Composturi, Reguli de intretinere, Fructe si zarzavaturi, Cosuri suspendate, Jardiniere.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Idei utile in gradina

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Andrew Mikolajski
An publicare 2001
Editura Aquila'93
Limba romana
Numar pagini 112
Stare foarte buna