Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Iisus, Fiul Omului
Publicata in anul 1928, dupa o perioada de aproape 20 de ani in care a lucrat la ea, cartea Iisus - Fiul Omului reprezinta ultima opera de succes a lui Kahlil Gibran. Regasim aici un portret al lui Iisus recompus ca un puzzle din marturiile celor care l-au cunoscut direct si care se ridica la inaltimea descrierilor din evangheliile apocrife. Citind aceasta carte, suntem transpusi in vremurile de atunci si sufletul nostru se inalta precum sufletele apostolilor care l-au urmat de Iisus. "Un mozaic al vietii lui Iisus vazut prin ochii celor care l-au cunoscut, iubit si tradat, filtrat prin splendoarea scriiturii lui Kahlil Gibran.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Iisus, Fiul Omului

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Kahlil Gibran
An publicare 2008
Editura Nemira
Limba romana
Numar pagini 273
Stare foarte buna