Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Imaginea lumii noi in Tarile Romane si primele lor relatii cu Statele Unite ale Americii pana in 1859
Imaginea lumii noi in Tarile Romane si primele lor relatii cu Statele Unite ale Americii pana in 1859 este o lucrare intocmita de Paul Cernovodeanu, Ion Stanciu si contine figuri si planse in text. Tiraj redus, 6500 de exemplare. O reconstituire intr-un cadru monografic a imaginii Lumii Noi faurita in Tarile Romane, insotita de inregistrarea primelor contacte pe calea cunoasterii reciproce ce aveau a inlesni apoi in mod firesc stabilirea relatiilor directe cu SUA, reprezinta in istoriografia actuala cea dintai incercare de acest gen.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Imaginea lumii noi in Tarile Romane si primele lor relatii cu Statele Unite ale Americii pana in 1859

  • 31.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Paul Cernovodeanu Ion Stanciu
An publicare 1976
Editura Academiei R.S.R.
Limba romana
Numar pagini 176
Stare foarte buna