Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Imagologie. Imagologie istorica
Descriere Cursul de fata, Imagologie. Imagologie istorica, vine pe un teren relativ nou in istoriografia romaneasca, incercand o interpretare a istoriei din perspectiva imagologica. Totodata, acesta ofera cunostintele fundamentale pentru elaborarea analizei de imagine si pentru interpretarea realitatii sociale din perspectiva imaginii. Deoarece un asemenea demers presupune o profunda cunoastere a cadrului istoric, autorii au limitat analiza in spatiu si timp, operand cu realitatile specifice Tarii Romanesti in secolele XIV-XVI. Ion Chiciudean este profesor universitar doctor si prodecan cu probleme de invatamant si probleme administrative la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Imagologie. Imagologie istorica

  • 37.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion Chiciudean Bogdan Alexandru Halic
An publicare 2003
Editura Comunicare.ro
Limba romana
Numar pagini 275
Stare foarte buna