Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Impresionismul (Eugen Schileru)
Lucrarea Impresionismul (Eugen Schileru) face parte din colectia Clasicii Picturii Universale si contine numeroase reproduceri color si alb-negru, in si in afara textului: Edouard Monet - Curse de cai, Le Bon Bock, Femeia cu palarie neagra, Edgar Degas - Absintul, Femeia cu crizanteme, Fr. Bazille - Atelierul artistului, B. Morisot - In balcon la Meudon, Edgar Degas - Bust de dansatoare, Claude Monet - Biserica din Varengeville sau Paul Cezanne - Casa spanzuratului, Mere si piersici.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Impresionismul (Eugen Schileru)

  • 26.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Eugen Schileru
An publicare 1978
Colectie Clasicii Picturii Universale
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 87
Stare foarte buna