Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Incercarea autovehiculelor
Lucrarea Incercarea autovehiculelor, scrisa de Victor Otat, Loreta Simniceanu, contine figuri in text. Cartea se adreseaza studentilor sectiei de Autovehicule Rutiere si specialistilor care lucreaza in domeniul conceptiei, cercetarii, fabricarii si exploatarii autovehiculelor, punandu-le la dispozitie metode de incercare in conditii de drum si de laborator a autovehiculelor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Incercarea autovehiculelor

  • 35.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Victor Otat Loreta Simniceanu
An publicare 2009
Editura Universitaria
Limba romana
Numar pagini 211
Stare foarte buna