Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Indrumar de proiectare in constructia de masini Vol.I+II

In acest volum se prezinta sistemele si dispozitivele de ungere utilizate in constructia de masini, sistemele de etansare, cuplajele, asamblarile presate, asamblarile prin caneluri, arborii drepti, arborii flexibili si cablurile de comanda.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Indrumar de proiectare in constructia de masini Vol.I+II

  • 70.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor I. Draghici C. Bejan Gh. Moldovean
An publicare 1982
Editura Tehnica
Limba romana
Numar pagini 431, 336
Stare foarte buna