Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Indrumar privind desfasurarea activitatii de exploatare a tehnicii de calcul din unitatile de informatica
Indrumar privind desfasurarea activitatii de exploatare a tehnicii de calcul din unitatile de informatica este o lucrare ce se adreseaza lucratorilor din cadrul compartimentelor de exploatare ale unitatilor de informatica din economie, ar si proiectantilor de produse informatice ale caror lucrari trebuie sa satisfaca cerintele tehnice impuse de exploatarea eficienta a echipamentului de calcul.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Indrumar privind desfasurarea activitatii de exploatare a tehnicii de calcul din unitatile de informatica

  • 24.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1980
Editura I.C.C.I.
Limba romana
Numar pagini 235
Stare foarte buna