Vezi cos Comanda
-60% Stoc epuizat Intalnirea cu visele
Intalnirea cu visele. Cum sa-ti intelegi visele si sa le folosesti pentru dezvoltarea personala (Working With Dreams. Understand your dreams and use them for personal and creative development), o carte de Ruth Berry, psiholoaga cu experienta de multi ani in practica privata. In plus, ea sustine conferinte locale, participa la emisiuni de radio si organizeaza ateliere de discutii. In cartea de fata, Berry ne va spune cum sa facem pentru a ne aminti macar o parte din ce-am visat si cum sa ne notam visele intr-un jurnal. Dupa care, vom putea afla cum sa ne analizam visele, explorand lumea simbolismului oniric. Vom incepe sa ne dam seama cum pot visele sa joace un rol de oglinda, aratandu-ne unele aspecte ascunse ale adevaratului sine si ajutandu-ne sa ajungem la vindecare si echilibru in viata noastra.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Intalnirea cu visele

  • 26.00Lei
  • 10.40Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ruth Berry
An publicare 2011
Editura Trei
Limba romana
Numar pagini 197
Stare foarte buna