Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Intamplari din gradina mea
Cartea Intamplari din gradina mea, de Ana Blandiana, contine versuri pentru copii. Ilustratii color superbe de Doina Botez. Din cuprins: De-as avea timp, Oare cum or fi florile, Sectia de telegrafie, Exploatarea lui Arpagic, Visinul lenes, Greierele si furnica, Motosel si Botosel, O furnica poeta, Subchiriasii, Metamorfoze, Un fruct care nu exista, Biografia verii, Cine poate sti.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Intamplari din gradina mea

  • 119.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ana Blandiana
An publicare 1986
Editura Ion Creanga
Limba romana
Numar pagini 121
Stare foarte buna