Vezi cos Comanda
Intimitate
"Elizabeth Gage este o scriitoare de excepţie: intriga extraordinară, ritmul alert, povestea de dragoste, trădarea şi fascinaţia puterii, iată elementele care captivează milioanele de cititori..."
New York Times

Romanul "Intimitate" ne conduce într-o lume a elitelor, unde ambiţia se contopeşte cu intensitatea trăirii şi unde dragostea este premiul celor alşi. Pe fundalul orbitor al puterii, în lumea oamenilor de afaceri, romanciera ne prezintă trei personaje de neuitat, ale căror pasiuni secrete şi păcate dezvăluie adîncimile nebănuite ale dorinţei obsesive... Leslie, Jordan şi Jill riscă o ultimă trădare, abandonînd regula jocului în favoarea fructului oprit al pasiunii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Intimitate

  • 19.00Lei

Disponibilitate: In stoc


Autor Elizabeth Gage
Editura Miron
Limba romana
Numar pagini 607
Stare excelenta