Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Intrebari si raspunsuri din genetica

Cartea Intrebari si raspunsuri din genetica cuprinde capitolele: Genetica - studiul ereditatii si variabilitatii organismelor vii, Celula si ereditatea, Principii si legi ale ereditatii, Cromozomii si ereditatea, Mutatiile - sursa de variatii ereditare, Relatiile ADN-ARN -Proteina, Ereditatea si variabilitatea in reproducerea si incrucisarea organismelor, Genetica si sexul, Genetica si patogenia la om.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Intrebari si raspunsuri din genetica

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor C. Panfil
An publicare 1980
Editura Dacia
Limba romana
Numar pagini 342
Stare buna