Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Introducere in metafizica (1924)
Introducere in metafizica (1924), o lucrare de I. Petrovici, atentie, fara coperta fata, interior impecabil! Sub numele de Introducere in metafizica s-au grupat lalolalta trei articole aparute in Viata Romaneasca, care de altfel au fost de la inceput planuite ca parti ale aceluiasi corp: Metafizica si legitimitatea ei, Metoda in metafizica, Metafizica si religie, plus un apendice Filozofie si Stiinta.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Introducere in metafizica (1924)

  • 35.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor I. Petrovici
An publicare 1924
Editura Tip. Sportul
Limba romana
Numar pagini 99
Stare satisfacatoare