Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Invat sa citesc! - Prostia omeneasca (nivelul 1)
Povestirea Prostia omeneasca scrisa de Ion Creanga este adaptata pentru micii cititori incepatori, care abia incep sa citeasca fluent. Cartea include ilustratii deasupra cuvintelor, pentru a usura asocierea cuvant-sens. Nivelul 1 este gandit pentru micii cititori incepatori, care abia incep sa citeasca fluent. Textul este adaptat gradului de intelegere al micilor cititori: ilustratii mari, frumos colorate, propozitii scurte usor de citit datorita dimensiunilor mari ale literelor, cuvinte cunoscute si ilustratii plasate deasupra cuvintelor, pentru a-i ajuta sa decodifice rapid termenii si sa capete fluenta.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Invat sa citesc! - Prostia omeneasca (nivelul 1)

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion Creanga
An publicare 2015
Editura Gama
Limba romana
Numar pagini 16
Stare foarte buna