Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Istoria literaturii romane (1946)
Atentie, lucrarea lui Lucian Predescu, Istoria literaturii romane (1946) - Editia VI-a, revazuta si adaogita, nu are coperta fata si are parti volante, necesitand relegare! Din cuprinsul cartii: Grigore Ureche, Codicele Voronetan, Diaconul Coresi, Udriste Nasturel, Poporanismul Vietii Romanesti, Scriitorii contemporani, Intre Junimea si Semanatorul, Formarea limbii romane, Curentul junimist, M. Kogalniceanu, Cateva balade populare.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Istoria literaturii romane (1946)

  • 31.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Lucian Predescu
An publicare 1946
Editura Cugetarea
Limba romana
Numar pagini 343
Stare satisfacatoare