Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Istoria literaturii romane - compendiu (1992)
Istoria literaturii romane - compendiu (1992) este o lucrare de George Calinescu, cu o prefata de Al. Piru. Volumul de fata este mica Istorie a literaturii romane pe care o anuntam in prefata editiei celei mari, ca urmand a apare aproape numaidecat dupa aceea. Publicarea lui a fost interzisa. El nu este o simpla prescurtare editiei mari si nu scuteste de lectura celei dintai, dimpotriva, este un adaos in scopul de a rezuma impresiile generale.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Istoria literaturii romane - compendiu (1992)

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor George Calinescu
An publicare 1992
Editura Moldova
Limba romana
Numar pagini 438
Stare foarte buna