Vezi cos Comanda
Stoc epuizat ISTORIA VENETIEI
Dintre toate orasele lumii, Venetia se poate mandri, pe buna dreptate, cu cea mai extraordinara dintre biografii. Aparuta foarte probabil in epoca romana, aceasta a capatat din nou forma si consistenta in timpul invaziilor barbare din secolele VI–VII d. Hr. In prezent, se vede confruntata cu pericolele scufundarii, poluarii si ale unei accentuate scaderi demografice.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

ISTORIA VENETIEI

  • 5.90Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Christian Bec
Editura Corint
Limba romana
Numar pagini 144
Stare foarte buna