Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Istorie. Manual pentru clasa a IV-a Sem.I+II (2016)
Istorie. Manual pentru clasa a IV-a Sem.I+II (2016) a fost aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (OMENCS) nr. 5472 din 12.10.2016, in urma evaluarii, si este realizata in conformitate cu programa scolara aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 5003 din 02.12.2014, pentru disciplina Istorie, clasa a IV-a.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Istorie. Manual pentru clasa a IV-a Sem.I+II (2016)

  • 30.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Cleopatra Mihailescu Tudora Pitila
An publicare 2016
Editura Aramis
Limba romana
Numar pagini 64; 64
Stare foarte buna