Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Jack London (Irving Stone)

Jack London, carte scrisa de Irving Stone, din colectia Oameni de seama, cu o prefata de D. Mazilu. Cartea este un roman biografic, un gen cu mare priza la publicul larg, in acelasi timp inzestrat cu darul de a inlesni un contact strans cu personalitatea prezentata - in acest caz, ilustrul scriitor englez Jack London. Irving Stone este unul dintre cei mai seriosi si talentati scriitori specializati in astfel de lucrari.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Jack London (Irving Stone)

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Irving Stone
An publicare 1965
Colectie Oameni de seama
Editura Tineretului
Limba romana
Numar pagini 364
Stare foarte buna