Vezi cos Comanda

La gura sobii (povestiri si snoave), editie princeps, de Virgil Caraivan. Scriitorul, student al Facultatii de Drept si al Facultatii de Litere si Filosofie din Bucuresti, din 1901, debuteaza literar la Noua Revista Romana. Din cuprinsul volumului: Ursul, leul si rasul, Chinul canepii, Doamna Ilina, Iancu, Biciul fermecat, Culai, Padurarul cinstit, Boierul si Taranul, Lada cu descantece, Barbatul alungat de femeie.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

La gura sobii (povestiri si snoave)

  • 80.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Virgil Caraivan
An publicare 1925
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 166
Stare buna