Vezi cos Comanda

Cartea in editie princeps a lui Virgil Caraivan, La sezatoare (1907), cu o prefata de Prof. N. Iorga, cuprinde snoave si povesti. Din sumar: Povestea - dupa W.Hauff, Popa, Boierul si Vechilul, Nevasta cinstita si inteleapta, Ileana Cosanzeana, Aliman Voinicul. Volumul este primul pe care a reusit Caraivan sa il tipareasca!

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

La sezatoare (1907)

  • 97.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Virgil Caraivan
An publicare 1907
Editura Minerva
Limba romana
Numar pagini 266
Stare buna