Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Le fond du probleme
Le fond du probleme, un roman par Graham Greene, traduit de l'anglais par Marcelle Sibon. Un roman inexorable et pourtant plein d'une dechirante tendresse, considere Rene Lalou. Title originel The Heart of the Matter, un livre dans la collection Le Livre de Poche.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Le fond du probleme

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Graham Greene
An publicare 1971
Colectie Le Livre de Poche
Editura Robert Laffont
Limba franceza
Numar pagini 428
Stare foarte buna