Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Le negre du Narcisse (Negrul de pe Narcis)
Le negre du Narcisse (Negrul de pe Narcis) est un roman par Joseph Conrad, dans la serie Le Livre de Poche, traduit de l'anglais par Robert d'Humieres. Joseph Conrad est ne en Ukraine en 1857 de parents polonais. Son pere, ayant pris part aux preliminaires de l'insurrection de 1863 contre la Russie, fut envoye en residence forcee au nord de la Russie.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Le negre du Narcisse (Negrul de pe Narcis)

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Joseph Conrad
An publicare 1965
Colectie Le Livre de Poche
Editura Gallimard
Limba franceza
Numar pagini 256
Stare foarte buna